Sova i min goa säng

Nu ska jag krypa ner i min goa säng och försöka somna, har varit lite oroligt inatt.. Kunde inte sova bra och va helt slut idag p.g.a detta. Men nu ska jag allt somna gott och vara sjukt pigg imorgon!!
Min lover boy dök upp i mitt rum lite efter nio ooch stannade här i ca: en och en halv timme. Är så himla kär!
imorse

Vad vore jag utan dina andetag?


WIlliam i skype

Hej bloggläsare! Sitter just nu i skype med William medans jag sitter med min matte läxa. Det går jätte bra!!
Ska senare cykla på motions cykel och städa, hörs senare! Puss
Vi har införskaffat oss en ny matta i vardagsrummet idag, mysigt!

dagens outfit


taggar en hel skolvecka

SÅ HÄR TAGGAD ÄR JAG PÅ ÄNNU EN TILL SKOLVECKA
.
Jag måste bara säga att jag är så extremt taggad på detta skolåret, helt underbart måste jag erkänna. Jag längtar verkligen till skolan och jag gör verkligen mitt bästa hela tiden i skolan! Sitter även inte vid något annat när jag gör mitt skolarbete (förutom musik) vilket känns super bra.
.
Nu ska jag lägga mig i sängen och ställa klockan på halv 8 imorgon för jag ska ut och power walka innan jag går till skolan. Det är ett tips om man vill vara pigg hela dagen. Sedan är det ju underbart att träna på morgonen ;) Känns dock lite tomt utan min pojkvän bredvid mig i sängen efter att ha varit med varann exakt hela tiden sedan i fredag.. :( Natti!

Helt naturell


olika stunder från sommarlovet

'
.
Har varit iväg med älskling och hans familj på en segelbåt i sommar, kollade solnedgången, åt kräftor, badade, åkte gummi båt och solade en massa! Två helt underbar dagar

lördag den 27de

Godmorgon, ligger i min ensamhet i min säng för älskling fick gå tidigt idag för att träna. Men han kommer tillbaka sedan efter sin träning igen, mys!
.
Idag ska jag och Johan passa min lill kusin Fox och min lillasyster, mamma och dom har kräftskiva. Så blir nog ett antal filmer, lite god mat och dricka. Lördags mys!
Ska antingen gosa ner mig i sängen nu eller gå in i duschen och äta frukost... Hmm
Ååh jag är verkligen dödstrött!

första dagen i skolan, awesome

Sitter just nu med "utan dina andetag" i högtalarna, ska pigga upp mig lite med lite dunka dunka.. Då sätter jag igång med pluggandet! Vill ligga lite före allihopa så jag slipper känna massa press och stress längre fram.
Blir både matte och även en liten start på vårat projekt om 1900-talet, älskar verkligen denna inriktningen i skolan!!
.
Haft en hel dag med mitt hjärta och nu har han åkte :( Fast bara för att träna, men ändå! Miss you.
Nu blir det pluggggggggggggggg

väntar på lunch

Sitter och väntar på lunch, har varit hungrig i över en timme nu.. åt senast klockan halv sju imorse (så man förstår varför) Började dagen i skolan klockan 8 imrose och slutar 15.20. Underbart!
Men min lover boy kommer till skolan då för att följa med mig hem, myspys. 
Nu ska jag iväg på lunch, hörs senare!
Kräfta på sommarstället med släkt och älskling

Första skoldagen (tidsinställt)

.
Exakt samma tid som denna läggs ut så ska jag befinna mmig i ett klassrum i skolan, som en 9 klassare. Första skoldagen och jag har faktiskt längtat, längtat på att göra lite mer vettiga saker i mitt liv.. Vi hörs under dagen!

Vad det är som händer med min mage

Mina smärtor i höger sida av magen började i lördags morgon, jag befann mig då hos min kompis Sara i onsala efter en riktigt roligt kväll! Det började göra mer och mer ont och jag kände direkt att det inte va "en vanlig mens värk" utan jag låg på golvet och tillslut spydde för jag hade sånna smärtor.
.
Min mamma kom sedan och hämtade mig och vi åkte till Kungsbackas akut där dom körde in mig i rullstol (kunde inte gå). Efter att de tagit blodprov på mig så kände en doktor på min mage, men genom att bara känna så kommer man inte fram till så mycket.. Jag hade så ont så jag låg och grät och skrek så de gav mig en spruta med morfin i (smärtstillande) Sedan låg jag där och halv sov för jag va helt slut som haft så ont, de skickade sedan hem mig för att komma tillbacka om smärtorna va kvar dagen efter.. På vägen hem så köpte mamma ett gravidetets test som visade negativt. (så kunde inte vara gravid)
.
Söndagen låg jag bara hemma och fick ta det lugnt, min pojkvän kom även då och tog hand om mig.
Sedan på måndagen så fick jag åka till våran hus läkare (på eken hälsan i kållered) där han tog urin prov och blod prov. (igen, hatar blodprov) och då trodde han att det kunde vara blind tarmen som "spökade" så han skickade hem mig med smärtstillande tabletter som jag fick leva på när jag hade ont. (alltså hela tiden)
och redan på kvällen så fick jag åka in till Östra sjukhuset IGEN! (Då började jag bli lite trött på allt detta..) och de gjorde samam sak som innan, tog tempen, blodprov och sedan fick jag ligga där på natten och bara vänta på svar. Tillslut bad det mig gå hem men gav mig istället en tid dagen efter till gynekologen (alltså till idag)
.
Så idag halv 9 imorse så fick jag åka in till Sahlgrenska för att ta urin prov, blod prov och sedan blev jag undersökt hos gynekologen.. (första gången så va grymt läskigt!!) Men hon bad mig också gå hem och av vakta och om jag får ondare så ska jag DIREKT in till sjukhus..
.
Men imorgon ska jag till skolan för jag vill verkligen inte missa mycket i 9an.. Så jag ska stå ut och isåfall gå hem om jag får jätte svåra smärtor.
.
Nu har jag berättat allt för er läsare, så nu är det nog lättare att förstå mina smärtor. om hur jobbigt jag har det just nu. Men en sak: Jag hade inte klarat detta utan min pojkvän, han stöttar mig och kommer varje dag till mig för att bara se hur jag mår och hålla om mig. Det bästa som finns och det som får mig att må så mycket bättre!
Det bästa som finns är att älska någon som älskar en tillbaka..

Hur kommer ni ihåg allt ni ska göra varje dag?

Jag har införskaffat mig en ny kalender nu inför skolan som va mycket behövligt! Där ska jag skriva ner allt jag ska komma ihåg, alla träffar, alla läxor och alla kom ihåg i bloggen.
Höstens planer är:
- Satsa riktigt stort i skolan!! (komemmer även få slut betyg denna terminen i Hemkungskap)
- Hålla igång min blogg (även om man tröttnar ibland)
- Gymma gymma gymma (ska vara nöjd med min kropp tills balen)
- Träffa vänner och pojkvän så mycket jag bara kan (sluta lata mig hemma..)
Jag har en bra start i min kalender tycker jag, dock får jag ta dagarna som dom kommer just nu när jag har sjukhuset hit och dit..

Fast as hell

.
Min pappa och hans så kallade "gubb gäng" har under något år fixat med skrot racing. denna gången ska dom köra med bilen ovan och skulle vara riktigt kul om även ni blogg läsare gillade deras "fan club" på facebook! Klicka på bilden för att komma till deras grupp kallad "fastashell fanclub!"

olika stunder från sommarlovet

.
Hade vip på paddan båten, så jag och min familj tog en mysig sommarkväll och njöt av våran fina stad, Göteborg! (min mormors systs man kör båten bakom)

I'm back?

Vet inte riktigt vad jag ska säga, om jag är tillbaka eller inte.
Just nu har jag bara tillbringat dagarna på sjukhus och vet fortfarande inte vad problemet är (så får vara hemma och vila).. Men jag har ju planerat i över en månad att bloggningen ska börja denna veckan så jag är ju tillbaka kan man säga nu! Saknat min blogg?
En bild från när jag levde som brunett

RSS 2.0